REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | PARHAIKSI ARVIOIDUT KIRJOITUKSET | UUSIMMAT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 
 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

AarreRunot » Vitsit-ja-sananlaskut » Pakinat

Kirjoittaja: Greengrass
Ohjekirja naisten käyttäjille ja siitä haaveileville.

Osa 1. Ohjauslaitteet ja säätimet

Tärkein naisen ohjauslaitteista on nerokkaasti piilotettu naisen keskiosan alapuolelle, roiskevesisuojattuun lokeroon. Tästä "napista" naisen saa ainakin kiemurtelemaan ja ääntelemään.
Jotkut rohkeat ovat onnistuneet ohjaamaan naista vetämällä nenästä, mutta tätä emme suosittele yleisemmäksi toimintamalliksi, vaan korkeintaan hätätilanteisiin.
Ääniohjaustakin voi kokeilla, mutta se toimii usein paradoksaalisesti. Jos sille huutaa, niin sehuutaa yleensä takaisin eikä tottele, mutta jos sille kuiskaa korvaan niin sen on paljon vaikeampi vastustella - se on ohjelmoitu niin. Äänekkään naisen säätäminen hiljaisemmaksi on miltei mahdotonta. Jotkut ovat kokeilleetalkoholin tarjoamista, mutta empiirisissä testeissä on todettu äänitason pääsääntöisesti voimistuvan.
Naisen saaminen liikkumaan on hyvin haasteellista, voit kokeilla yksinkertaista käskytystä "lähde kävelemään".
Koska nainen ja kissa ovat lähisukulaisia, on niillä luonnollisesti myöskin samankaltaisia ominaisuuksia. Kun kissaa silittää, niin se köyristää selkänsä. Kun naista silittää, niin se levittää jalkansa.
Kauko-ohjaimella eli puhelimella naisen voi saada lämmittämään saunan tai ottamaan eron - ei juuri muuta.
Myöskin telepaattisesti naista voi ohjata. Kun ajattelet tai pikaisesti vilkaiset vastaan tulevaa naista, niin se korjaa vaatetustaan nyhtämällä esim. paitaa alaspäin. Jos et usko, niin kokeile.
Niinsanottu joystick, eli sauvaohjain on kokeilemisen arvoinen väline. Toiminnosta voi saada iloa niin ohjaaja kuin ohjattavakin.
Naisen ohjelmointikieli on on toistaiseksi vielä pysynyt salaisuutena. Käännösyrityksiä tehdäänjatkuvasti.
Yleisimpiä virheitä on mm. rauhoittavaksi tarkoitettu taputtelu. Jos näin tekee surevan lesken hartialle, niin yleensä se toimii oikein, mutta taasen naapurin minihameisen teinin takapuolellase saa aikaiseksi arktisen hysterian ja vihaisen isän.

Runot sadut vitsit ja laulujen sanat: AarreRunot.fi

Lisää kirjoittajan Greengrass runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

Anna tähtiä kirjoitukselle: Naismanuaali

Keskiarvo: 3.9 (63 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä kommentteja, ajatuksia, rakentavaa palautetta, kehuja ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, rakentavaa palautetta ja kehuja. Ole ystävällinen ja lähetä asiallinen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).